طرز تهیه کشک بادمجان کبابی
طرز تهیه کشک بادمجان به انگلیسی،طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی،طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه،طرز تهیه کشک بادمجان مطبخ خاله خانم،طرز تهیه کشک بادمجان،طرز تهیه کشک بادمجان سنتی،طرز تهیه کشک بادمجان با گوشت
مواد لازم:
طرز تهیه:
لازم به ذکر است که ابتدابادمجان ها را روی حرارت، کباب می کنیم.سیرها را خرد می کنیم و با پیاز داغ و نمک و فلفل و زردچوبه به بادمجان های کبابی اضافه می نماییم.یک لیوان آب روی مواد می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم بپزند.وقتی بادمجان ها پخت، مغز گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم.حال وقت اضافه کردن کشک است. اگر آب بادمجان ها خشک نشده بود، کشک را رقیق نکرده داخل آن می ریزیم، ولی اگر آب آن کم بود، با نصف استکان آب، کشک را رقیق کرده و روی بادمجان ها می ریزیم.
بادمجان ها را هم می زنیم و با قاشق له می کنیمیک ربع بعد از ریختن کشک، کشک بادمجان آماده است.آن را با سیر داغ و نعنا داغ و مغز گردو تزئین می کنیم.
طرز تهیه کشک بادمجان کبابی
- ۹۴/۱۰/۳۰