mamanina

هنر خانه داری

mamanina

هنر خانه داری

  • ۰
  • ۰


آموزش آشپزی و دستور پخت اشکنه شیرازی خوشمزه

طرز پخت اشکنه 

در ابتدا برای پخت این اشکنه خوشمزه باید پیاز را خلالی کنید و در روغن تفت دهید سپس به آن زردچوبه اضافه کنید.

به پیاز داغ نعنا افزوده و سریع هم بزنید زیرا نعنا سریع می سوزد.

یک لیوان آب روی نعنا داغ بریزید و کشک را که بهتر است از کشک های که سنتی هستند استفاده کنید به اشکنه مشهدی بیافزایید .

در مغازه ها کشک هایی هستند که برای کشک بادمجان و آش رشته مناسب تر هستند

این کشک ها برای اشکنه کشک هم بسیار مناسب هستند .

سپس نمک و فلفل را اضافه کرده بگذارید چند جوش بزند

در انتها گردو را به غذا اضافه کنید و از روی گاز بردارید.

اشکنه شما آماده است

آموزش طرز تهیه اشکنه کشک مشهدی خوشمزه و سریع

  • ۹۵/۰۸/۱۷
  • zahra mosavi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی