آموزش آشپزی و دستور پخت اشکنه شیرازی خوشمزه
طرز پخت اشکنه
در ابتدا برای پخت این اشکنه خوشمزه باید پیاز را خلالی کنید و در روغن تفت دهید سپس به آن زردچوبه اضافه کنید.
به پیاز داغ نعنا افزوده و سریع هم بزنید زیرا نعنا سریع می سوزد.
یک لیوان آب روی نعنا داغ بریزید و کشک را که بهتر است از کشک های که سنتی هستند استفاده کنید به اشکنه مشهدی بیافزایید .
در مغازه ها کشک هایی هستند که برای کشک بادمجان و آش رشته مناسب تر هستند
این کشک ها برای اشکنه کشک هم بسیار مناسب هستند .
سپس نمک و فلفل را اضافه کرده بگذارید چند جوش بزند
در انتها گردو را به غذا اضافه کنید و از روی گاز بردارید.
اشکنه شما آماده است
آموزش طرز تهیه اشکنه کشک مشهدی خوشمزه و سریع
- ۹۵/۰۸/۱۷