mamanina

هنر خانه داری

mamanina

هنر خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه آش کشک

آش کشک یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه همدان است

که که با بلغور، حبوباتی مانند لوبیا چیتی و نخود و روغن می پزند و برای تزئین آن از پیاز داغ و دارچین استفاده می نمایند

این آش ممکن است در شهرهای مختلف دستور آشپزی متفاوتی داشته باشد

دستور ما در سایت خانم جون متفاوت است

برای تهیه آش کشک بهتر است پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید

نمک و فلفل اضافه کنید و گوشت را حسابی ورز بدهید.

آنگاه در قابلمه ای پیازی را که نگینی خرد کرده اید را با سیر خرد شده تفت دهید.

 

 سپس گوجه فرنگی را پوست گرفته و رنده کنید و به مواد قبلی بیافزایید و فلفل را نیز اضافه نمایید.

حالا نوبت اضافه کردن گوشت های قلقلی است

گوشت های قلقلی را دانه دانه به قابلمه اضافه می کنیم و بعد از چنددقیقه 4 تا 5 لیوان آب می افزاییم

سپس صبر می کنیم تا آب یه جوش آید.

وقتی گوشت قلقلی پخت می توانید جعفری و کشک را اضافه کنید.

وقتی مواد جوشیدن و جاافتادن در ظرف مورد نظر سرو کنید.

و روی آن را همانند آش رشته با نعناع داغ تزیین نمایید

تا خانواده از خوردن آن لذت ببرند.

آموزش طرز تهیه آش کشک خوشمزه با گوشت مخصوص نذری

  • ۹۵/۰۹/۰۱
  • zahra mosavi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی