آموزش آشپزی و دستور پخت کباب کوبیده بازاری خوشمزه
طرز تهیه کباب کوبیده خوشمزه بازاری
کباب کوبیده یک غذا محبوب در ایران است که بچه و بزرگ آن را دوست دارند این کباب را می شود
با انواع گوشت : گوشت گوسفندو گاو و مرغ تهیه کرد ولی پرطرفدارترین کباب با گوشت گوسفندی است.
کباب کوبیده همانند اکبر جوجه برای مهمانی ها بسیار مناسب است.
در ابتدا باید پیازها را شسته و رنده کنید البته می توانید چرخ هم بنمایید.
روی پیاز را نمک پاشیده و 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید آنگاه آب پیاز را گرفته و داخل ظرفی قرار دهید.
باید برای این کباب گوشت چرخ شده تهیه کنید یا خودتان چرخ کنید.
گوشت ران و قلوه گاه و دنبه را با هم چرخ کنید نمک زده و حسابی ورز دهید حدود 10 دقیقه .
گوشت را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود
پعد از استراحت گوشت و پیاز در یخچال آنها را با هم مخلوط نمایید
و نمک و زعفران اضافه کنید
وقتش است که یکبار دیگر این مخلوط را چرخ کنید ورز داده تا بافت چسبنده ای ایجاد شود.
وقت به سیخ کشیدن است کاسه ای آب سرد کنار دستتان قرار دهید
دست های خود را قبل برداشتن مایه کباب کوبیده نم دار کنید
کمی مایه کباب کوبیده برداشته از اطراف مشعول پوشاندن سیخ نمایید.
در پایان کار انتها و ابتدای مایه کباب را به سیخ بچسبانید
بعد از آماده کردن همه سیخ ها یک ساعت در یخچال قرا می دهیم .
سیخ ها را روی ذغال آماده شده بگذارید و با بادبزن شروع به باد زدن نمایید.
آتش را آرام و یکنواخت باید باد بزنید تا موقعی که گوشت خودش را بگیرد
پس از اینکه گوشت خودش را گرفت دیگر نیازی به باد زدن نخواهید داشت
در زمان پخت کوبیده ها را چند بار روی هم بزنید تا روغنی که از کباب ها چکیده میشود به خورد کباب ها برود
و کباب ها خوشمزه تر شود .اگر قبل از کباب ها خودتان آن را نوش جان نکرده بودید.
خوراکی های مناسب کباب کوبیده
ادویه مناسب هنگام استفاده از کباب کوبیده سماق می باشد که طعم ترش مزهای به آن میدهد.
این کباب را به دو صورت همراه با نان و یا همراه با برنج می توان سرو کرد معمولاً از نان سنگک برای سرو آن استفاده می کنند.
در کنار این غذا غالبا از پیاز خام و ریحان استفاده می کنند.
آموزش کامل طرز تهیه چلو کباب کوبیده بازاری و رستورانی خوشمزه
- ۹۵/۰۹/۰۲