mamanina

هنر خانه داری

mamanina

هنر خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

ترشی کلم قرمز ترشی خوشمزه ای است که معمولا با جوجه کباب و چلوکباب و انواع کباب  و مرغ سرو می شود

برای تهیه ترشی کلم قرمز ابتدا کلم قرمر را را لایه لایه باز کنید و با چاقو خرد نمایید.

سپس شسته و در صافی قرار داده تا آب اضافه آن خارج شود

آنگاه در شیشه مخصوص ترشی ریخته .

سرکه و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا در هم حل شوند

سپس در شیشه بریزید تا روی کلم ها را سرکه بگیرد.

درب شیشه را محکم ببندید و در محل خنک یا یخچال قرا دهید

بعد از یک هفته می توانید درب ترشی کلم قرمز را باز کنید

کلم ها نرم و سرکه قرمز شده است.

ترشی کلم قرمز رستورانی شما آماده سرو با انواع غذاهاست

می توانید از این ترشی برای تزیین سالاد فصل یا سالاد کاهو نیز استفاده نمایید

آموزش طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی رستورانی خوشمزه

  • ۹۵/۰۹/۰۴
  • zahra mosavi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی