طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه
باقالی پلو خوشمزه را می توانید با مرغ یا گوشت ماهیچه گوساله بپزید ولی ماهیچه گوسفندی عالی می شود.
برنج پاک شده را در قابلمه ریخته روی آن آب و نمک بریزید و دو ساعت بگذارید خیس بخورد.
باقالی ها را باید پوست بکنید و دو نیمه آن را جدا کرده در آب بگذارید تا نیم ساعت خیس بخورد
پیاز را پوست کنده و خرد کنید و در روی شعله ملایم تفت دهید تا طلایی شود.
آنگاه ماهیچه ها را به پیاز اضافه کرده نمک و فلفل می افزاییم با حرارت کم تا ماهیچه ها 10 دقیقه بپزد
بعد طرف دیگر را برگردانده تا بپزد
حبه های سیر پوست گرفته و خردشده را به مواد قبلی می افزاییم.
دو طرف که کمی پخت آب روی ماهیچه می ریزیم تا روی ماهیچه را بگیرد
و برای دو تا سه ساعت با حرارت ملایم می پزیم
وقتی کاملا پخته شد و آبی که در آن ریختیم نصف لیوان شد ماهیجه پخته و نرم شده است .
- ۹۵/۰۹/۰۷