طرز تهیه ترشی گل کلم
بین ترشی های که هر ساله تهیه می شود و روی سفره های ایرانی قرار می گیرد
ترشی گل کلم نقش ویژه ای دارد مخصوصا اگر کلم ها درشت و ترد باشند .
بهتر است در ابتدا سیب + هویج و ساقه های کرفس را شسته و در سبدی قرار داده تا آبش برود.
سیب ها را نصف کرده و هسته آن را خارج کنید.
سیب ها را می توانید به هر اندازه ای که مایلید خرد کنید
آنگاه هویج های پوست گرفته شده را با ساقه کرفس حلقه حلقه نمایید.
گل کلم ها را حسابی و تمیز بشویید و بگذارید آب آنها برود
وقت آن است که ادویه ها را با هم مخلوط کنیم
در ظرفی ادویه ترشی+ پودر موسیر +گلپر +پودر سیر+نمک و ترخان با را هم قاطی کنید.
ظرفی که برای ترشی گل کلم انتخاب می کنید بهتر است تیره رنگ باشد.
- ۹۵/۰۹/۰۷