آموزش آشپزی و دستور طبخ میرزا قاسمی خوشمزه و مجلسی اصیل شمال ایران
طرز تهیه میرزاقاسمی خوشمزه گیلانی
برای تهیه میرزا قاسمی باید بادمجان ها را کبابی کنید
این کار در جاهای مثل شمال کشور معمولا روی آتش انجام می شود ولی در جاهای دیگر می توانید با اجاق گاز کباب کنید
سپس بادمجان های کبابی را پوست کنده و ساطوری می کنیم .
می توانید زیر شیر آب پوست بکنید چون خیلی داغ است .
گوجه ها را نیز پوست گرفته و خرد می نماییم.
سیر را پوست گرفته و له می کنیم و در تابه ای که روغنش داغ شده ریخته و تفت می دهیم
سپس بادمجان و گوجه را اضافه می کنیم .
و درب ظرف را می گذاریم تا کمی با هم پخته شوند و روغن بیاندازند
سپس مایه بادمجانی را یک طرف ظرف می بریم و طرف دیگر تخم مرغ ها را می شکنیم
و هم می زنیم تا پخته شود سپس با مایه بادمجانی مخلوط می کنیم و هم می زنیم .
میرزا قاسمی خوشمزه را در ظرفی ریخته و تزیین کنید و سرو کنید
با سبزی خوردن بسیار لذیذ است.
آموزش طرز تهیه میرزا قاسمی اصل گیلانی خوشمزه
- ۹۵/۰۹/۱۵