mamanina

هنر خانه داری

mamanina

هنر خانه داری

  • ۰
  • ۰

آموزش آشپزی و دستور طبخ میرزا قاسمی خوشمزه و مجلسی اصیل شمال ایران

طرز تهیه میرزاقاسمی خوشمزه گیلانی

برای تهیه میرزا قاسمی باید بادمجان ها را کبابی کنید

این کار در جاهای مثل شمال کشور معمولا روی آتش انجام می شود ولی در جاهای دیگر می توانید با اجاق گاز کباب کنید

سپس بادمجان های کبابی را پوست کنده و ساطوری می کنیم .

می توانید زیر شیر آب پوست بکنید چون خیلی داغ است .

گوجه ها را نیز پوست گرفته و خرد می نماییم.

سیر را پوست گرفته و له می کنیم و در تابه ای که روغنش داغ شده ریخته و تفت می دهیم

سپس بادمجان و گوجه را اضافه می کنیم .

و درب ظرف را می گذاریم تا کمی با هم پخته شوند و روغن بیاندازند

 میرزا قاسمی,طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی,دستور پخت میرزا قاسمی با بادمجان کبابی

سپس مایه بادمجانی را یک طرف ظرف می بریم و طرف دیگر تخم مرغ ها را می شکنیم

و هم می زنیم تا پخته شود سپس با مایه بادمجانی مخلوط می کنیم و هم می زنیم .

میرزا قاسمی خوشمزه را در ظرفی ریخته و تزیین کنید و سرو کنید

با سبزی خوردن بسیار لذیذ است.


آموزش طرز تهیه میرزا قاسمی اصل گیلانی خوشمزه

  • ۹۵/۰۹/۱۵
  • zahra mosavi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی