mamanina

هنر خانه داری

mamanina

هنر خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه و پخت سوپ شیر و خامه خوشمزه و مجلسی

ابتدا باید آب مرغ را تهیه کرد تا بتوانید در زمان پخت از آن استفاده نمایید.سپس جو + هویج +سیب زمینی و آب مرغ را در یک ظرف مناسب پخت می ریزیم و می گذاریم تا با هم بپزد و کاملا پخته شود.سپس شیر و خامه را با هم یکدست می نماییم و به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم وقتی شیر با مواد جوشید اجاق گاز را خاموش کرده و غذا آماده است و در هنگام سرو نمک و آبلیمو را اضافه می نماییم سوپ شیر را درظرف مخصوص سرو می ریزیم . لازم به ذکر است که اگر نمک را قبل از پخت کامل و خاموشی اجاق بریزیم باعث بریده شدن شیر می شود می توانید سوپ را با گشنیز و جعفری تزیین نمایید و جلوه زیبایی به ظاهر ساده سوپ جو خود بدهید این سوپ را در فصل سرما و زمستان میل کنید و لذت ببرید.

سوپ شیر , طرز تهیه سوپ شیر , دستور پخت سوپ شیر و خامه

امروزه سوپ یکی از غذاهای پرطرفدار و متنوع است که در تمام فصول طبخ می شود و میل می کنند

پخت این سوپ شیر و خامه را به شما پیشنهاد می کنیم آشپزی کنید و لذت ببرید

آموزش طرز تهیه سوپ شیر و خامه سفید مجلسی خوشمزه

  • ۹۵/۰۹/۲۰
  • zahra mosavi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی