طرز تهیه و پخت سوپ شیر و خامه خوشمزه و مجلسی
ابتدا باید آب مرغ را تهیه کرد تا بتوانید در زمان پخت از آن استفاده نمایید.سپس جو + هویج +سیب زمینی و آب مرغ را در یک ظرف مناسب پخت می ریزیم و می گذاریم تا با هم بپزد و کاملا پخته شود.سپس شیر و خامه را با هم یکدست می نماییم و به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم وقتی شیر با مواد جوشید اجاق گاز را خاموش کرده و غذا آماده است و در هنگام سرو نمک و آبلیمو را اضافه می نماییم سوپ شیر را درظرف مخصوص سرو می ریزیم . لازم به ذکر است که اگر نمک را قبل از پخت کامل و خاموشی اجاق بریزیم باعث بریده شدن شیر می شود می توانید سوپ را با گشنیز و جعفری تزیین نمایید و جلوه زیبایی به ظاهر ساده سوپ جو خود بدهید این سوپ را در فصل سرما و زمستان میل کنید و لذت ببرید.
امروزه سوپ یکی از غذاهای پرطرفدار و متنوع است که در تمام فصول طبخ می شود و میل می کنند
پخت این سوپ شیر و خامه را به شما پیشنهاد می کنیم آشپزی کنید و لذت ببرید
آموزش طرز تهیه سوپ شیر و خامه سفید مجلسی خوشمزه
- ۹۵/۰۹/۲۰