mamanina

هنر خانه داری

mamanina

هنر خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه بیف استراگانف

تابه را به همراه روغن و نصف کره ای که داریم روی داجاق قرار داده تا روغن و کره داغ شود سپس گوشت گوساله را که به قطعات باریک خرد کرده اید را برای 5 دقیقه داخل روغن تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد و کمی قهوه ای شود.سپس گوشت و آبی که از پخت آن به وجود آمده را در ظرفی می ریزیم .

بقیه کره را در تابه ریخته با پیاز ریزشده تفت می دهیم  سپس رب گوجه فرنگی ، آرد گندم ، سس سفید و  آب لیمو ترش را به همراه خامه را به ترتیب به پیاز داغ اضافه بنمایید  و کمی حرارت بدهید آنگاه گوشت گوساله ای که تفت داده بودیم را به داخل این مواد اضافه کرده و دمای اجاق را کم می کنیم و صبر می کنیم تا شروع به جوشیدن کند و حباب هایی روی آن به وجود آید.

بیف استروگانف,طرز تهیه بیف استروگانوف,بیف استراگانف خوشمزه,بیف استراگانوف روسی

و در این مدت به صورت متوالی بیف استراگانوف را هم می زنیم و برای طعم دار شدنش نمک و فلفل را می  افزاییم .

در انتهای کار سیب زمینی را پوست گرفته و به صورت خلالی خرد کرده و در روغن سرخ  می نماییم وقتیبیف استراگانوف پخته شد در ظرف سرو می ریزیم و روی آن را سیب زمینی سرخ شده و جعفری خردشدهتزیین می کنیم .

آموزش طرز تهیه بیف استروگانف اصلی خوشمزه با گوشت گوساله و سس سفید 


  • ۹۵/۱۰/۰۱
  • zahra mosavi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی