طرز تهیه بیف استراگانف
تابه را به همراه روغن و نصف کره ای که داریم روی داجاق قرار داده تا روغن و کره داغ شود سپس گوشت گوساله را که به قطعات باریک خرد کرده اید را برای 5 دقیقه داخل روغن تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد و کمی قهوه ای شود.سپس گوشت و آبی که از پخت آن به وجود آمده را در ظرفی می ریزیم .
بقیه کره را در تابه ریخته با پیاز ریزشده تفت می دهیم سپس رب گوجه فرنگی ، آرد گندم ، سس سفید و آب لیمو ترش را به همراه خامه را به ترتیب به پیاز داغ اضافه بنمایید و کمی حرارت بدهید آنگاه گوشت گوساله ای که تفت داده بودیم را به داخل این مواد اضافه کرده و دمای اجاق را کم می کنیم و صبر می کنیم تا شروع به جوشیدن کند و حباب هایی روی آن به وجود آید.
و در این مدت به صورت متوالی بیف استراگانوف را هم می زنیم و برای طعم دار شدنش نمک و فلفل را می افزاییم .
در انتهای کار سیب زمینی را پوست گرفته و به صورت خلالی خرد کرده و در روغن سرخ می نماییم وقتیبیف استراگانوف پخته شد در ظرف سرو می ریزیم و روی آن را سیب زمینی سرخ شده و جعفری خردشدهتزیین می کنیم .
آموزش طرز تهیه بیف استروگانف اصلی خوشمزه با گوشت گوساله و سس سفید
- ۹۵/۱۰/۰۱