دنده کباب غذایی خوشمزه مناسب مهمانی ها و مجالس که به راحتی می توانید با این دستور آشپزی در منزل تهیه کنید
آموزش آشپزی و طرز پخت دنده کباب شاندیز خانگی
طرز تهیه کباب دنده
برای تهیه این غذا ما در ابتدا سیرها را پوست گرفته و رنده می کنیم و روغن مایع و سس خردل و آبلیمو را اضافه می کنیم هم می زنیم و پاپریکا و ادویه مورد علاقه خود را روی آن می ریزیم و مخلوط می کنیم .جعفری و ترخونی که از قبل خرد کرده اید را تا جای امکان داخل نرمی دنده فرو کنید سپس آن را در ظرفی گذاشته و مخلوط آبلیمو را روی آن بریزید.برای 4 ساعت دنده ها را استراحت دهید تا طعم بگیرد سپس ترخون و جعفری را از لای دنده در بیاورید و دنده را برای ده دقیقه روی آتش کباب نماییداگر از دنده گوساله برای دنده کباب استفاده کرده اید 10 الی 13 دقیقه باید هر دو طرف آن را کباب کنید و به مدت بیشتری برای کباب شدن نیاز دارد.غذا آماده سرو است .
آموزش طرز تهیه کباب دنده کرمانشاهی بدون فر خوشمزه با سس خردل
- ۹۵/۱۰/۰۷