mamanina

هنر خانه داری

mamanina

هنر خانه داری

  • ۰
  • ۰

دنده کباب غذایی خوشمزه مناسب مهمانی ها و مجالس که به راحتی می توانید با این دستور آشپزی در  منزل تهیه کنید

کباب دنده شاندیز,دنده کباب,کباب دنده کرمانشاه,کباب دنده کرمونشاهی,کباب دنده بره,کباب دنده گوساله


آموزش آشپزی و طرز پخت دنده کباب شاندیز خانگی

طرز تهیه کباب دنده

برای تهیه این غذا ما در ابتدا سیرها را پوست گرفته و رنده می کنیم و روغن مایع و سس خردل و آبلیمو را  اضافه می کنیم هم می زنیم و پاپریکا و ادویه مورد علاقه خود را روی  آن می ریزیم و مخلوط می کنیم .جعفری و ترخونی که از قبل خرد کرده اید را تا جای امکان داخل نرمی دنده فرو کنید سپس آن را در ظرفی گذاشته و مخلوط آبلیمو را روی آن بریزید.برای 4 ساعت دنده ها را استراحت دهید تا طعم بگیرد سپس ترخون و جعفری را از لای دنده در بیاورید و دنده را برای ده دقیقه روی آتش کباب نماییداگر از دنده گوساله برای دنده کباب استفاده کرده اید 10 الی 13 دقیقه باید هر دو طرف آن را کباب کنید و به مدت بیشتری برای کباب شدن نیاز  دارد.غذا آماده سرو است .

آموزش طرز تهیه کباب دنده کرمانشاهی بدون فر خوشمزه با سس خردل

  • ۹۵/۱۰/۰۷
  • zahra mosavi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی