mamanina

هنر خانه داری

mamanina

هنر خانه داری

  • ۰
  • ۰

سپس با کمی سلیقه املت گوجه فرنگی تزیین کنید و برای افراد خانواده بیاورید تا میل کنند.

اغلب آقایان املت گوجه فرنگی را دوست دارند و بسیار خوشمزه آن را درست می کنند.

املت انواع گوناگونی دارد مثل املت با رب,  املت قارچ , املت با پنیر پیتزا که هر کدام طعم دلنشینی دارند .

طرز تهیه املت , املت , املت گوجه فرنگی , املت ساده , املت قهوه خانه ای , املت گوجه فرنگی ساده , املت خوشمزه , omlet , hlgj

املت و رازهای خوشمزه شدن آن

برای تهیه یک املت خوب که خوش‌رنگ و لعاب و خوشمزه باشد، بوی زهم ندهد و بعد از صرف آن نیازی به خیساندن لیوان‌ها و ظروف در وایتکس و مایع ظرفشویی نباشد، چه کار باید کرد؟

املت و هم زدن تخم‌‌مرغ

کسانی که در شیرینی‌پزی و قنادی خبره هستند، می‌دانند برای اینکه بوی بد تخم‌مرغ گرفته شود باید آن  را به خوبی مخلوط کرد. تخم‌مرغ‌های املت را در یک کاسه بشکنید و با همزن دستی یا چنگال آنقدر بزنید تا یکدست شود. اما کف نکند. این کار را به آرامی انجام دهید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید تا اندکی طعم بگیرد. در صورت تمایل یک‌دوم قاشق چای‌خوری پودر سیر یا پیاز به آن اضافه کنید.
 املت و گوجه‌فرنگی بدون پوست

یکی از حال‌گیری‌های املت، پوست گوجه است که زیر دندان می‌آید و به سقف دهان می‌چسبد. برای همین پوست گوجه‌فرنگی را بگیرید، مگر آنکه بخواهید از پوره گوجه‌فرنگی  استفاده کنید.
املت و چرب و چیلی بودن

از ما نشنیده بگیرید اما املت خوشمزه، چرب است. برای تهیه املت، از مقدار بیشتری روغن استفاده کنید تا خشک نشود. از روغن مناسب مانند روغن ذرت، آفتابگردان، سویا و کنجد استفاده کنید و در پایان کار روغن اضافه را بگیرید، در غیر این صورت نان به کف تابه بکشید و نوش‌جان کنید!
 املت و به گوجه‌فرنگی احترام بگذارید

چند نکته درباره گوجه‌فرنگی و املت مهم است؛ اول اینکه بهتر است آن را به صورت نگینی درشت خرد کنید، نه اینکه رنده‌اش کنید. در این صورت بافت املت بهتر از آب درمی‌آید. دوم اینکه در صورت امکان از رب گوجه‌فرنگی استفاده نکنید، با گوجه‌فرنگی بسیار بهتر است. سوم اینکه گوجه‌فرنگی را حتما قبل از اضافه کردن تخم‌مرغ حداقل ۵ دقیقه روی شعله متوسط سرخ کنید و آخر آنکه برای هر تخم‌مرغ، ۲ تا ۳۳ گوجه‌فرنگی متوسط در نظر بگیرید. املت خوب پرملاط است.

آموزش طرز تهیه املت گوجه فرنگی قهو ه خانه ای خوشمزه و سریع 

  • ۹۵/۱۰/۰۹
  • zahra mosavi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی