طرز تهیه سوپ جو قرمز رستورانی
برای تهیه این سوپ جو خوشمزه ابتدا اسکلت مرغ ، هویج ، زعفران ، سیر ، پیاز ، نمک و برگ بو را با تقریبا دو و نیم لیتر آب روی اجاق می گذاریم تا بپزد و یعد از آن مواد را صاف می کنیم که این آب مرغ ماست.جالب است بدانید که آب مرغ را می توانیم از قبل آماده کنیم و در فریزر نگهداریم و بعدها نیز برای درست کردن سوپ های دیگر مثل سوپ شیر از آن استفاده نماییم. پیاز و هویج را خیلی ریز خرد می کنیم. مواد فوق را به همراه آب مرغ و جو پرک روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاد و بعدحرارت را ملایم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا حدود نیم ساعت بپزد. سپس آرد را در یک لیوان آب سرد حل کنیدو به همراه ادویه و جعفری به سوپ می افزاییم و صبر می کنیم تا دوباره به جوش بیاد و بوی خامی آرد از بین برود در انتها آبلیمو و رب گوجه را به سوپ بیافزایید و صبر می کنیم تا سوپ جا بیفتد.سوپ را در ظرف دلخواه بریزید و تزیین کنید و سرو بفرمایید.
آموزش طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی خوشمزه رستورانی
- ۹۵/۱۰/۲۰
dar zemn
LIKE!!!!!! be :طرز تهیه سوپ جو قرمز رستورانی