mamanina

هنر خانه داری

mamanina

هنر خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه سوپ جو قرمز رستورانی

برای تهیه این سوپ جو خوشمزه ابتدا اسکلت مرغ ، هویج ، زعفران ، سیر ، پیاز ، نمک و برگ بو را با تقریبا  دو و نیم لیتر آب روی اجاق می گذاریم تا بپزد و یعد از آن مواد را صاف می کنیم که این آب مرغ ماست.جالب است بدانید که آب مرغ را می توانیم از قبل آماده کنیم و در فریزر نگهداریم و بعدها نیز برای درست کردن سوپ های دیگر مثل سوپ شیر از آن استفاده  نماییم. پیاز و هویج را خیلی ریز خرد می کنیم. مواد فوق را  به همراه آب مرغ و جو پرک روی حرارت قرار می دهیم  تا به جوش بیاد و بعدحرارت را ملایم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا حدود نیم ساعت بپزد. سپس آرد را در یک لیوان آب سرد حل  کنیدو به همراه ادویه و جعفری به سوپ می افزاییم و صبر می کنیم تا دوباره به جوش بیاد و بوی خامی آرد از بین برود در انتها آبلیمو و رب گوجه را به سوپ بیافزایید و صبر می کنیم تا سوپ جا بیفتد.سوپ را در ظرف دلخواه بریزید و تزیین کنید و سرو بفرمایید.

آموزش طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی خوشمزه رستورانی

  • ۹۵/۱۰/۲۰
  • zahra mosavi

نظرات (۱)

  • تقویم سررسید 96
  • zahra mosavi partchap partlist
    dar zemn
    LIKE!!!!!! be :طرز تهیه سوپ جو قرمز رستورانی

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی