طرز تهیه ماهی سبزی پلو
جالا نوبت آماده کردن ماهی است ماهی پاک شده و شسته شده را در مخلوطی از نمک و فلفل و آب لیمو و زعفران برای 2 تا 3 ساعت بگذارید تا مزه دار شود یا به عبارتی مارینه شود. بعد از داخل مواد خارج کرده آبش برود در آرد سفیدی که با زردچوبه و دارچین مخلوط شده بخوابانید و سرخ کنید.
بعد از دم کشیدن پلو آن را داخل دیس بکشید و ماهی را نیز دور دیس بچینید. تزیین سبزی پلو با ماهیکاملا سلیقه ای است .
از گذشته دور در ایران رسم بر این بوده است که ناهار یا شام روز اول بهار سبزی پلو با ماهی باشد زیرا که سبزی رنگ برنج نشان برکت و سرسبزی و زایش طبیعت در سال جدید می باشد و ماهی نیز نشان از روشنی و جنب و جوش است. پس اولین غذای سال نو را با نشانه های خوب خدا آغازکردن ، خود شکر گزاری بر نعمتهای بیکران خداوندی است.
سبزی پلویی چیست؟
سبزی پلویی شامل تره فرنگی یا سیر تازه، جعفری، شوید، شنبلیله و گشنیز، از هر کدام 200 گرم می باشد.
آموزش طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مجلسی و خوشمزه شب عید با ماهی سفید
- ۹۵/۱۱/۰۳