mamanina

هنر خانه داری

mamanina

هنر خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه املت چینی

املت چینی ؟؟ بله درست خواندید ! می توانید این غذای ساده و خوشمزه را در کمترین زمان ممکن طبخ و میل کنید . برای پخت املت چینی در ابتدا باید لوبیای سبز پاک شده و شسته شده را در ظرفی قرار داده و  روی آن آب جوش بریزید و برای مدت سه دقیقه صبر کنید سپس دانه دانه لوبیاهای سبز را در بیاورید و آبش را کاملا بگیرید و زیر آب سرد آبکش نمایید.

املت با گوجه فرنگی , طرز تهیه املت گوجه فرنگی , دستور پخت گوجه فرنگی

آنگاه پیازچه را با کارد ساطوری کنید سپس زنجبیل را رنده نماید و سیر را نیز له کنید .در ظرفی لوبیا سبز و پیازساطوری شده و جوانه گندم و فلفل چیلی قرمز را ریخته و مخلوط نمایید و در ظرف دیگر زنجبیل رنده شده و سیر له شده و 1قاشق غذاخوری آب داغ را با هم زیر و رو و مخلوط نمایید.سپس تخم مرغ ها را دانه به دانه در کاسه ای شکسته و 2 قاشق غذاخوری آب سرد و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و با یک چنگال آنها را حسابی مخلوط نمایید.

 املت اسفناج,طرز تهیه املت اسفناج,دستور پخت املت اسفناج,درست کردن املت اسفناج

آموزش کامل طرز تهیه املت چینی خوشمزه برای صبحانه و میان وعده

  • ۹۵/۱۱/۰۸
  • zahra mosavi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی