mamanina

هنر خانه داری

mamanina

هنر خانه داری

  • ۰
  • ۰

فسنجان با مرغ

 فسنجان با مرغ

فسنجان طرز تهیه،فسنجان با گوشت،فسنجان شمالی،فسنجان مجلسی،فسنجان مجلسی

فسنجان غذایی خوشمزه و ایرانی است .

مواد اولیه برای پخت فسنجان :

گردو  : ۴۰۰ گرم

 مرغ : ۴ تکه

پیاز:  ۱ عدد

برگ بو: ۲ عدد

رب انار :۵ قاشق غذاخوری

 شکر :۳ قاشق غذاخوری

نمک.فلفل.زردچوبه به مقدار لازم

فسنجان،طرزتهیه فسنجان

طرز تهیه فسنجان:

بهتر است در ابتدا گردوها را چرخ نمایید درون قابلمه مقداری آب سرد بریزید و گردوها را اضافه نمایید

سپس حرارت را آن قدر زیاد کنید تا آب بجوش بیاید  پس از اینکه آب جوش آمد حدمای گاز را کم کنید

و اجازه دهید به مدت ۲ – ۳ ساعت گردوها با آب بجوشد تا کاملا به روغن بیافتدو روغن سطح خورشت را بگیرد.

به یاد داشته باشید که پیاز را ریز،ریز کنید و بهمراه تکه های مرغ درون قابلمه ای جداگانه بریزید

سپس کمی روغن بریزید ، فلفل ، نمک ، زردچوبه و برگ بوها را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید

بعد از اینکه مرغ کمی سرخ شد دو لیوان آب اضافه کننمایید و یک ساعت با حرارت ملایم بگذارید مرغ نیم پز گردد.

درواقع پس از پخت گردوها و زمانی که به روغن افتاد می توانید رب انار را اضافه نمایید

فسنجان،طرزتهیه فسنجان

بهتر است بدانید که رنگ تیره خورش از پخت گردو بدست میاید و رب انار برای ایجاد طعم ترش و ملس به غذا کاربرد دارد

حالا می توانید شکر ، کمی نمک و مرغ پخته را اضافه کنید و حدود ۲ ساعت بگذارید مرغ درون فسنجان با حرارت ملایم بجوشد

 پس از این مدت زمان فسنجان را در ظرف بریزید و همراه با برنج سرو نمایید.

فسنجان،طرزتهیه فسنجان

نکته ها ی قابل ذکر برای پخت فسنجان

بهتر است بدانید که گردوها را باید آب بسیار سرد مخلوط کنید تا به گردوها شوک وارد شده و روغن درون گردوها ازاد گردد

آب را از همان ابتدای کار زیاد نریزید بلکه کم کم و در طی مراحل پخت اضافه کنید

جالب است بدانید که مقدار استفاده از رب انار و شکر در فسنجان سلیقه ای میباشد

و می توانید بنابر ذائقه تان از رب انار و شکر کمتر یا بیشتر استفاده کنید

 فسنجان نیاز به روغن خاصی ندارد و روغنی که در انتهای پخت ایجاد میشود همان روغن گردوست.

در انتها می توانید بجای مرغ از گوشت چرخ کرده قلقلی شده استفاده کنید

فسنجان،طرزتهیه فسنجان

 در این صورت در انتهای پخت فسنجان و در زمان کشیدن در ظرف گوشت قلقلی را با خورش سرو کنید

 در صورت تمایل میتوانید به جای برگ بو از ۱ قاشق چایخوری دارچین در زمان قرار دادن مرغ در مایه فسنجان به خورش تان اضافه نمایید

این خورشت خوشمزه را درست کنید و در کنارخانواده بخورید و لذت ببرید.

 فسنجان با مرغ

مطالب مرتبط:

طرز تهیه خورش کرفس

خورش سیب درختی

طرز تهیه خورش قیمه نذری

طرز تهیه خورش نازخاتون مخصوص

خورش قیمه بدون روغن

  • ۹۴/۱۱/۰۶
  • zahra mosavi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی