طرز تهیه قارچ کبابی خوشمزه
برای تهیه یک قارچ کبابی خوشمزه ابتدا قارج های تازه و سفید و درشت را انتخاب کنید و بگذارید خشک شود آنها را می توانید به صورت درسته یا نصف شده کباب کرد و اطراف قارچ ها را با آبلیمو و سیر آغشته نمایید سپس نمک و فلفل را به همراه جعفری خرد شده و روغن زیتون را بیافزایید و برای 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از این مدت که قارچ ها مزه دار شدند می توانید آنها را به سیخ بکشید در کنار قارچ می توانید گوجه فرنگی و پیاز و فلفل ریز نیز کباب کنید و برای شام میل بفرمایید یا برای پیش غذا استفاده شود. این غذا را هم در فر و هم روی گاز میتوانید با حرارت ملایم کباب نمایید.
فواید قارچ
قارچ دارای ارزش غذایی بالایی است و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
قارچ ها بسیار کم کالری هستند و هیچگونه چربی یا کلسترولی در آنها پیدا نمی شود و مقدار نمک بسیار کمی دارند
قارچ ها پروتئین هم دارند اما نه به اندازه گوشت ها
روش شستن قارچ ها
یکی از مهم ترین نکات بهداشتی هنگام مصرف قارچ ها شست و شوی درست آنهاست، البته تا زمانی که قصد استفاده از قارچ ها را ندارید، آنها را نشویید. هنگام شست و شو آنها را به حال خودشان در آب رها نکنید چون قارچ ها آب را جذب می کنند و هنگام پخت و پز آب غذای تان بیشتر می شود.