mamanina

هنر خانه داری

mamanina

هنر خانه داری

۵۲ مطلب در دی ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه قارچ کبابی خوشمزه

برای تهیه یک قارچ کبابی خوشمزه ابتدا قارج های تازه و سفید و درشت را انتخاب کنید و بگذارید خشک  شود آنها را می توانید به صورت درسته یا نصف شده کباب کرد و اطراف قارچ ها را با آبلیمو و سیر آغشته نمایید سپس نمک و فلفل را به همراه جعفری خرد شده و روغن زیتون را بیافزایید و برای 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

 طرز تهیه جوجه کباب در خانه , طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه , jooje kabab

بعد از این مدت که قارچ ها مزه دار شدند می توانید آنها را به سیخ بکشید در کنار قارچ می توانید گوجه فرنگی و پیاز و فلفل ریز نیز کباب کنید و برای شام میل بفرمایید یا برای پیش غذا استفاده شود. این غذا را هم در فر و هم روی گاز میتوانید با حرارت ملایم کباب نمایید.

کباب قارچ , قارچ کباب شده , روش کباب کردن قارچ , kabab gharch

فواید قارچ 

قارچ دارای ارزش غذایی بالایی است و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

قارچ ها بسیار کم کالری هستند و هیچگونه چربی یا کلسترولی در آنها پیدا نمی شود و مقدار نمک بسیار کمی دارند

قارچ ها پروتئین هم دارند اما نه به اندازه گوشت ها

روش شستن قارچ ها

یکی از مهم ترین نکات بهداشتی هنگام مصرف قارچ ها شست و شوی درست آنهاست، البته تا زمانی که قصد استفاده از قارچ ها را ندارید، آنها را نشویید. هنگام شست و شو آنها را به حال خودشان در آب رها نکنید چون قارچ ها آب را جذب می کنند و هنگام پخت و پز آب غذای تان بیشتر می شود.

آموزش کامل طرز تهیه قارچ کبابی خوشمزه در فر با سس ویژه

  • zahra mosavi
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه سوپ گشنیز

این سوپ خوشمزه را در این فصل سرد بپزید و میل کنید برای تهیه این سوپ جو را از روز قبل بخیسانید سپس آب آن را خالی کنید و 4 تا 55 برابر حجم جو خیس خورده آب به همراه یک قاشق سوپ خوری روغن در فابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم تا پخته شود و لعاب بیاندازد.

 سوپ جو قرمز , soop jo ghermez , s,\ [, rvlc

در انتهای پخت هویج و آب مرغ و نمک را بیافزاید و دوباره می گذاریم بپزد.

 سوپ مرغ , soop morgh , s,\ lvyآنگاه سیب زمینی ها را می افزاییم بعد از پخت سیب زمینی باید ماست و آرد و سیر را با هم مخلوط نمایید هم بزنید تا یکدست شود سوپ گشنیز را از روی اجاق برداشته و از ماست به سوپ اضافه می کنیم تا  ماست هم گرم شود یعد مخلوط را روی دمای ملایم گذاشته و مرتب هم زده تا بجوشددر انتها گشنیز ریز شده و نمک اضافه می کنیم اگر از ماست شیرین استفاده کرده اید مقداری لیمو ترش هم اضافه کنید و بعد از گذشت 5 دقیقه سوپ را از روی احاق گاز بردارید و سوپ گشنیز خوشمزه را با مقدار کمی گشنیز و فلفل قرمز تزیین کنید .

سوپ گشنیز , soup geshniz , s,\ ;akdc  , سوپ گشنیز تبریزی ، سوپ گشنیز لیدی الهام

آموزش طرز تهیه سوپ گشنیز تبریزی با ماست مناسب سرماخوردگی

  • zahra mosavi
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه پیاز داغ مجلسی

پیاز داغ در بسیار ی از غذاهای ما مورد استفاده است پس با استفاده از این دستور بهترینش را تهیه کنید.در ابتدا برای تهیه پیاز داغ مجلسی باید پوست پیازها را بگیرید و بشویید ، آنگاه با دقت پیازها را به صورت خلالی خرد نمایید و در ظرف مناسبی آب را جوشانده و پیازها را در آب در حال جوش ریخته بگذارید چند جوش بخورد سپس پیاز ها را در آبکش بریزید و صبر کنید تا آب اضافی آن خارج گردد بعد روی پارچه مناسبی پهن کنید تا خشک شوند.

پیاز داغ عسلی,پیاز داغ ترد,پیاز داغ آماده,پیاز داغ کم روغن,\dhc nhy

پیاز داغ کریپسی

سپس مقدار کمی زردچوبه روی پیازها ریخته و مخلوط نمایید.تابه را روی دمای کم قرار دهید و به میزان کافی روغن در تابه ریخته تا گرم گردد بعد پیازها را به آرامی به تابه بیافزایید و اجازه دهید طلایی شوند آنگاه هم بزنید تا کاملا یکدست سرخ گردند.

پیاز داغ طلایی,پیاز داغ خانم گل آور,دستور پیاز داغ,piyaz dagh

پیاز داغ ترد

سپس پیاز ها را در صافی ریخته تا روغن اضافی آن خارج شود و مصرف کنید. بهتر است بدانید که نباید پیاز ها را یکباره به ظرف روغن اضافه کنید بلکه به دفعات و میزان کم در ماهیتابه بریزید و پس از اینکه کاملا سرخ شدند آنها را از ماهیتابه خارج کرده و سری بعدی را بریزید.


آموزش کامل طرز تهیه پیاز داغ چیپسی و پفکی مجلسی طلایی برای فریزر

  • zahra mosavi
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه آش رشته

آش رشته خوشمزه غذای سنتی ایرانی را کمتر کسی است که دوست نداشته باشد و در هر مهمانی و  نذری و افطاری حرفی برای گفتن دارد. برای تهیه این آش بی نظیر و راحت در ابتدا باید حبوبات را از شب قبل خیساند این کار برای این است که نفخ آنها از بین برود بهتر است آب آنها را برای چند بار عوض کنیم و دور بریزیم.پیازها را سرخ می کنیم و سیر داغ را هم آماده می کنیم داخل پیاز داغ زردچوبه کم بریزید و تفت دهید.نخود ، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه بریزید و تا با هم بپزند. سپس آنگاه عدس و سبزی خرد شده را هم به بقیه مواد آش رشته اضافه بنمایید. سپس یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه بیافزایید.وقتی سبزی پخته شد رشته آش را اضافه نمایید و هم بزنید تا رشته ها به هم نچسبند زمانی که رشته ها کاملا پخته شدند کشک را اضافه نمایید.

سپس 5 دقیقه صبر کنید و اجاق را خاموش نمایید و صبر کنید که آش رشته مقداری جا بیافتد. بهتر است در  آش نمک نریزید زیرا رشته و کشک معمولا نمک دارد و ممکن است آش شور شود. آش خوشمزه را بکشید با پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ و کشک تزیین کنید .

آش رشته , طرز تهیه آش رشته , ash reshteh

دستور آشپزی و دستور پخت آش رشته مجلسی و خوشمزه

سبزی آش رشته چیست

بهتر است بدانید سبزی آشی که می خرید از چه سبزی های تشکیل شده است ؟

سبزی آش رشته از تره ، جعفری ، گشنیز ، شوید و اسفناج تشکیل شده است .

آموزش کامل دستور پخت آش رشته مجلسی و نذری خوشمزه 

  • zahra mosavi
  • ۰
  • ۰


آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه

وقتی پخت خارج کرده و می گذاریم سرد شود.سپس شکم بادمجان را با موادی که آماده کرده بودیم پر می کنیم .ظرفی برای ترشی بادمجان  باید در نظر بگیرید درب آن را باز کنید .بادمجان های شکم پر را داخل آن قرار داده و سرکه اضافه می کنیمتا جایی که بالاتر از بادمجان ها سرکه باشددر ظرف را محکم می بندیم و بعد از 10 تا 12 روز ترشی آماده است ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه را در همه فصول سال می توانید آماده کنیدو کنار خانواده نوش جان بفرماییدیک نوع دیگر ترشی بادنجان داریم که به ترشی بادمجان لیته معروف است .

ترشی گل کلم , طرز تهیه ترشی گل کلم , دستور ترشی گل کلم , درست کردن ترشی گل کلم

آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه

نکات تغذیه ای ترشی
بهتر است بدانید که خوردن ترشی به همراه غذا باعث افزایش اشتها می گردد. همچنین به علت دارا بودن سرکه سبب هضم بهتر غذا و چربی ها می گردد. اگر در صورت خوردن یک غذای چرب احساس سنگینی کردید، با خوردن مقداری ترشی یا آبلیمو یا آبغوره که همگی خاصیت اسیدی دارند، حالتان بهبود خواهد یافت.

آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر درسته مخصوص

  • zahra mosavi
  • ۰
  • ۰

فوت و فن خوش رنگ شدن خورشت فسنجان

قابل ذکر است که رب انار باعث تیره شدن رنگ گردوها میشود. نکته دیگه این است که اضافه کردن شکر رنگ فسنجان رو به قهوه ای تیره و سیاهی می کشاند . همچنین خیلی ها برای خوش رنگتر شدن فسنجان در آن یک قاشق رب گوجه نیز می ریزند

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورش فسنجان,دستور پخت خورشت فسنجان

دستور آشپزی و دستور تهیه خورشت فسنجان جا افتاده و خوشمزه خانگی

خوش رنگ شدن خورشت فسنجان

اگر خورشت فسنجان آماده شد و احساس کردید به اندازه دلخواه شما روغن نینداخته است ، در آخر کار  یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید ، این کار به روغن انداختن خورش کمک می نماید.

به طور کلی خورشت فسنجان هم مانند خورشت قیمه و خورشت قورمه سبزی ، از  غذاهایی محسوب می شود که فوت و فن های بسیار زیادی دارد و با تجربه کردن میشود خورشت خوشمزه تری تهیه کرد ، توجه داشته باشید مقدار آب و به اندازه ریختن رب انار در طعم دهی فسنجان خیلی مهم و قابل توجه است

آموزش پخت خورشت فسنجان مجلسی با گوشت و مرغ

  • zahra mosavi
  • ۰
  • ۰

معمای سخت تعیین تیر

امیر و دوستانش تصمیم گرفتن یک مسابقه تیراندازی بگذارند قانون این بود که هرکس می تواند 5 بار تیراندازی کند و برای هر بار زدن به هدف 2 تیر جایزه می گیرد حالا امیر 17 بار شلیک کرده است شما بگویید او چند بار به هدف زده است ؟

گزینه های جواب :

الف) ۳‎‎ بار     ب) ۶‎‎ بار     ج) ۱۲‎‎ بار     د) ۱۵‎‎ بار     هـ) نمی‌توان تعیین کرد‎.

جواب معما را پیدا کردید پس برای مطمئن شدن برو پایین صفحه را ببین

#*#

#*#

#*#

#*#

#*#

#*#

#*#

#*#

#*#

#*#

#*#

#*#

#*#

#*#

#*#

معما,تست هوش,تست آی کیو,تست iq

پاسخ معمای شلیک تیر به هدف

گزینه (ب) درست است.

توضیح قابل ذکر: امیر ۱۲ تیر بیش از سهمیه خود شلیک کرده است و چون با به هدف زدن یک تیر دو تیر جایزه گرفته است٬ بنابراین امیر ۶ بار به هدف شلیک نموده است.

تست هوش و معمای جالب برای تعیین تعداد شلیک تیر به هدف

  • zahra mosavi
  • ۰
  • ۰

خیارشور را در کنار بسیاری از غذاهای نانی و برنجی مصرف می کنیم و طعم لذیذی به غذای ما می دهد.

http://www.khanomjoon.ir/2260/pickled-cauliflower/

آموزش دستور تهیه و مواد لازم برای خیارشور خانگی ترد و خوشمزه

طرز تهیه خیارشور خانگی

برای تهیه خیارشور خانگی در ابتدا باید خیار و سبزی را بشویید و صبرکنید تا کاملا خشک شوند .سپس در قابلمه آب و نمک و سرکه را ریخته و بگذارید جوش بیاید باید دقت کنید که میزان آب و نمک مناسب باشد وبرای جلوگیری از پوک شدن خیار با خلال دندان سوراخ روی خیار ایجاد می کنیم .سپس خیارها را در یک  شیشه تمیز می ریزیم و لابه لای آنها سبزی و سیر و فلفل می گذاریم تا تمام شیشه پر شود و در انتها روی خیار را سبزی می ریزیم .سپس نخود و گشنیز را بین خیارها می پاشیم آبی که جوش آمده را روی خیارها می ریزیم و درب شیشه را محکم می کنیم خیارشور را بهتر است در جای بسیار خنک نگهداری کنید تا سبز و ترد شود و رنگش عوض نشود ودر این روش خیارشور به دلیل ایجاد چند روزنه روی آن زودتر آماده مصرف می شود.

خیارشور هم مانند رب گوجه فرنگی خانگیش چیز دیگری است و طعم بهتری دارد .

خیارشور فوری , طرز تهیه خیارشور یک روزه , خیارشور ترد و خوشمزه با سرکه

آموزش طرز تهیه خیارشور خوشمزه خانگی ترد و فوری با سرکه

  • zahra mosavi
  • ۰
  • ۰

معما و تست هوش تصویری جالب و سخت با جواب 

معما,تست هوش,معمای سخت

معما و تست هوش 

همان طور که در عکس بالا می بینید امیر با عصبانیت به سگش نگاه می کنه که حسابی خرابکاری کرده  است و تمام اتاق را به هم ریخته طوری که شتر با بارش گم میشود ولی این وسط امیر قصد داره از خانه بیرون برود و نیاز به عینک آفتابی دارد پس زحمت بکشید و براش پیداش کنید .

  • zahra mosavi
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه رولت فرانسوی

اگر تصمیم گرفتید امروز یک صبحانه جدید بخورید پس مشغول شوید ابتدا نان تست را از اطراف برش داده و کناره های آن را می گیریم و مربعی می کنیم آنگاه با وردنه نازکش می کنیم سپس پنیر و باقی مواد را داخل رولت ها لایه لایه می ریزیم و از همان سمت نان را رول می نمایید .تخم مرغ ها را می زنیم و شیر را به آن می افزاییم.

 کیک مرغ , طرز تهیه کیک مرغ سرد , دستور پخت کیک مرغ خوشمزه

رولت های فرانسوی را که از قبل پیچیده بودیم داخل تخم مرغ می غلطانیم و سپس در تابه سرخ می کنیم بعداز سرخ شدن هر دو سمت رولت آن را داخل آرد سوخاری غلطانده و در ظرف سرو می چینیم اگر تمایل داشته باشید می توانید مقدار کمی شکر هم داخل آرد سوخاری اضافه نمایید.

صبحانه جدید شما آماده است رولت فرانسوی را با خانواد و در کنار عزیزانتان میل کنید.

رولت فرانسوی , طرز تهیه رولت فرانسوی , دستور تهیه رولت فرانسوی صبحانه

آموزش طرز تهیه رولت فرانسوی یک صبجانه خوشمزه و جدید

  • zahra mosavi