mamanina

هنر خانه داری

mamanina

هنر خانه داری

  • ۰
  • ۰


آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه

وقتی پخت خارج کرده و می گذاریم سرد شود.سپس شکم بادمجان را با موادی که آماده کرده بودیم پر می کنیم .ظرفی برای ترشی بادمجان  باید در نظر بگیرید درب آن را باز کنید .بادمجان های شکم پر را داخل آن قرار داده و سرکه اضافه می کنیمتا جایی که بالاتر از بادمجان ها سرکه باشددر ظرف را محکم می بندیم و بعد از 10 تا 12 روز ترشی آماده است ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه را در همه فصول سال می توانید آماده کنیدو کنار خانواده نوش جان بفرماییدیک نوع دیگر ترشی بادنجان داریم که به ترشی بادمجان لیته معروف است .

ترشی گل کلم , طرز تهیه ترشی گل کلم , دستور ترشی گل کلم , درست کردن ترشی گل کلم

آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه

نکات تغذیه ای ترشی
بهتر است بدانید که خوردن ترشی به همراه غذا باعث افزایش اشتها می گردد. همچنین به علت دارا بودن سرکه سبب هضم بهتر غذا و چربی ها می گردد. اگر در صورت خوردن یک غذای چرب احساس سنگینی کردید، با خوردن مقداری ترشی یا آبلیمو یا آبغوره که همگی خاصیت اسیدی دارند، حالتان بهبود خواهد یافت.

آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر درسته مخصوص

  • ۹۵/۱۰/۲۷
  • zahra mosavi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی