خیارشور را در کنار بسیاری از غذاهای نانی و برنجی مصرف می کنیم و طعم لذیذی به غذای ما می دهد.
آموزش دستور تهیه و مواد لازم برای خیارشور خانگی ترد و خوشمزه
طرز تهیه خیارشور خانگی
برای تهیه خیارشور خانگی در ابتدا باید خیار و سبزی را بشویید و صبرکنید تا کاملا خشک شوند .سپس در قابلمه آب و نمک و سرکه را ریخته و بگذارید جوش بیاید باید دقت کنید که میزان آب و نمک مناسب باشد وبرای جلوگیری از پوک شدن خیار با خلال دندان سوراخ روی خیار ایجاد می کنیم .سپس خیارها را در یک شیشه تمیز می ریزیم و لابه لای آنها سبزی و سیر و فلفل می گذاریم تا تمام شیشه پر شود و در انتها روی خیار را سبزی می ریزیم .سپس نخود و گشنیز را بین خیارها می پاشیم آبی که جوش آمده را روی خیارها می ریزیم و درب شیشه را محکم می کنیم خیارشور را بهتر است در جای بسیار خنک نگهداری کنید تا سبز و ترد شود و رنگش عوض نشود ودر این روش خیارشور به دلیل ایجاد چند روزنه روی آن زودتر آماده مصرف می شود.
خیارشور هم مانند رب گوجه فرنگی خانگیش چیز دیگری است و طعم بهتری دارد .
آموزش طرز تهیه خیارشور خوشمزه خانگی ترد و فوری با سرکه
- ۹۵/۱۰/۲۷