mamanina

هنر خانه داری

mamanina

هنر خانه داری

  • ۰
  • ۰

فوت و فن خوش رنگ شدن خورشت فسنجان

قابل ذکر است که رب انار باعث تیره شدن رنگ گردوها میشود. نکته دیگه این است که اضافه کردن شکر رنگ فسنجان رو به قهوه ای تیره و سیاهی می کشاند . همچنین خیلی ها برای خوش رنگتر شدن فسنجان در آن یک قاشق رب گوجه نیز می ریزند

خورشت فسنجان,طرز تهیه خورش فسنجان,دستور پخت خورشت فسنجان

دستور آشپزی و دستور تهیه خورشت فسنجان جا افتاده و خوشمزه خانگی

خوش رنگ شدن خورشت فسنجان

اگر خورشت فسنجان آماده شد و احساس کردید به اندازه دلخواه شما روغن نینداخته است ، در آخر کار  یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید ، این کار به روغن انداختن خورش کمک می نماید.

به طور کلی خورشت فسنجان هم مانند خورشت قیمه و خورشت قورمه سبزی ، از  غذاهایی محسوب می شود که فوت و فن های بسیار زیادی دارد و با تجربه کردن میشود خورشت خوشمزه تری تهیه کرد ، توجه داشته باشید مقدار آب و به اندازه ریختن رب انار در طعم دهی فسنجان خیلی مهم و قابل توجه است

آموزش پخت خورشت فسنجان مجلسی با گوشت و مرغ

  • ۹۵/۱۰/۲۷
  • zahra mosavi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی