mamanina

هنر خانه داری

mamanina

هنر خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه سوپ گشنیز

این سوپ خوشمزه را در این فصل سرد بپزید و میل کنید برای تهیه این سوپ جو را از روز قبل بخیسانید سپس آب آن را خالی کنید و 4 تا 55 برابر حجم جو خیس خورده آب به همراه یک قاشق سوپ خوری روغن در فابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم تا پخته شود و لعاب بیاندازد.

 سوپ جو قرمز , soop jo ghermez , s,\ [, rvlc

در انتهای پخت هویج و آب مرغ و نمک را بیافزاید و دوباره می گذاریم بپزد.

 سوپ مرغ , soop morgh , s,\ lvyآنگاه سیب زمینی ها را می افزاییم بعد از پخت سیب زمینی باید ماست و آرد و سیر را با هم مخلوط نمایید هم بزنید تا یکدست شود سوپ گشنیز را از روی اجاق برداشته و از ماست به سوپ اضافه می کنیم تا  ماست هم گرم شود یعد مخلوط را روی دمای ملایم گذاشته و مرتب هم زده تا بجوشددر انتها گشنیز ریز شده و نمک اضافه می کنیم اگر از ماست شیرین استفاده کرده اید مقداری لیمو ترش هم اضافه کنید و بعد از گذشت 5 دقیقه سوپ را از روی احاق گاز بردارید و سوپ گشنیز خوشمزه را با مقدار کمی گشنیز و فلفل قرمز تزیین کنید .

سوپ گشنیز , soup geshniz , s,\ ;akdc  , سوپ گشنیز تبریزی ، سوپ گشنیز لیدی الهام

آموزش طرز تهیه سوپ گشنیز تبریزی با ماست مناسب سرماخوردگی

  • ۹۵/۱۰/۳۰
  • zahra mosavi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی