آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه
طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر
برای درست کردن این ترشی خوشمزه و پرطرفدار باید در ابتدا موادی را که می خواهیم در دل بادمجان قرار دهیم را آماده کنیم .
پس فلفل و هویج و سیر را خرده میکنیم و با هم مخلوط می کنیم سبزی ترشی را که قبلا پاک کرده و شسته ایم خرد می کنیم .
سبزی را به مواد قبلی اضافه می کنیم .
حالا نوبت بادمجان است که با یک برش عمودی شکمش را باز می کنیم
بادمجان را برای مدت 5 الی 7 دقیقه داخل سرکه می پزیم
وقتی پخت خارج کرده و می گذاریم سرد شود.
سپس شکم بادمجان را با موادی که آماده کرده بودیم پر می کنیم .
ظرفی برای ترشی بادمجان باید در نظر بگیرید درب آن را باز کنید .
بادمجان های شکم پر را داخل آن قرار داده و سرکه اضافه می کنیم
تا جایی که بالاتر از بادمجان ها سرکه باشد
در ظرف را محکم می بندیم و بعد از 10 تا 12 روز ترشی آماده است
ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه را در همه فصول سال می توانید آماده کنید
و کنار خانواده نوش جان بفرمایید
یک نوع دیگر ترشی بادنجان داریم که به ترشی بادمجان لیته معروف است .
آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر درسته مخصوص
- ۹۵/۰۸/۲۲