mamanina

هنر خانه داری

mamanina

هنر خانه داری

  • ۰
  • ۰

آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

برای درست کردن این ترشی خوشمزه و پرطرفدار باید در ابتدا موادی را که می خواهیم در دل بادمجان قرار دهیم را آماده کنیم .

پس فلفل و هویج و سیر را خرده میکنیم و با هم مخلوط می کنیم سبزی  ترشی را که قبلا پاک کرده و شسته ایم خرد می کنیم .

سبزی را به مواد قبلی اضافه می کنیم .

حالا نوبت بادمجان است که با یک برش عمودی شکمش را باز می کنیم

بادمجان را برای مدت 5 الی 7 دقیقه داخل سرکه می پزیم

وقتی پخت خارج کرده و می گذاریم سرد شود.

سپس شکم بادمجان را با موادی که آماده کرده بودیم پر می کنیم .

ظرفی برای ترشی بادمجان  باید در نظر بگیرید درب آن را باز کنید .

بادمجان های شکم پر را داخل آن قرار داده و سرکه اضافه می کنیم

تا جایی که بالاتر از بادمجان ها سرکه باشد

در ظرف را محکم می بندیم و بعد از 10 تا 12 روز ترشی آماده است

 ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه را در همه فصول سال می توانید آماده کنید

و کنار خانواده نوش جان بفرمایید

یک نوع دیگر ترشی بادنجان داریم که به ترشی بادمجان لیته معروف است .

ترشی انبه هندی , ترشی انبه بندری , ترشی انبه پاکستانی , ترشی انبه و قارچ , طرز تهیه ترشی انبه با تمر هندی , ترشی انبه با روغن , آموزش تهیه ترشی انبه

آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر درسته مخصوص

  • ۹۵/۰۸/۲۲
  • zahra mosavi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی