mamanina

هنر خانه داری

mamanina

هنر خانه داری

  • ۰
  • ۰

آموزش آشپزی و دستور پخت استانبولی پلو با گوشت خوشمزه

طرز تهیه استانبولی پلو

این غذا خوشمزه و به صرفه برای خانواده بسیار سریع نسبت به بسیاری از غذاها آماده می شود.

ابتدا برنج را پاک نموده و با آب گرم آنرا می شوییم برای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب بریزید و د رقابلمه را بزارید.

گوجه فرنگی های شسته شده را برش داده و در آبمیوه گیری ریخته آب آن را بگیرید سپس با 2 تا 3 لیوان آب مخلوط کرده و روی برنج می ریزیم .

به اندازه 4 انگشت آب باید از سطح برنج بالاتر باشد نه بیشتر.

یک قاشق سوپ خوری نمک را به اضافه یک قاشق روغن به داخل قابلمه می ریزیم و یک ساعت صبر می کنیم تا برنج خیس بخورد.

گوشت ها را به شکل گوشت قورمه سبزی خرد نمایید .

سپس پیاز را پوست گرفته خرد کنید یا رنده کنید و در تابه تفت دهید تا رنگش عوض شود.

سپس گوشت قیمه شده را به آن اضافه نمایید و هم بزنید و بگذارید کمی سرخ شود و آب گوشت گرفته شود

در انتها  2 الی 3 لیوان آب در تابه ریخته تا گوشت خوب پخته و اصطلاحا مغز پخت گردد

بعد کمی نمک و رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه می کنیم (این مواد قیمه مانند را باید از قبل آماده کنیم )

سپس قابلمه ای که برنج در آن خیس خورده است را روی شعله اجاق قرار دهید

و با حرارت متوسط بگذارید تا بجوش بیاید و آب آن کاملا تبخیر گردد

آنگاه وسط برنج را باز می کنیم و قیمه را داخل آن ریخته و با برنج پنهان می کنیم

سپس در قابلمه را گذاشته تا استانبولی پلو  آماده شود

و در ظرف دلخواه سرو کنید

استانیولی پلو مانند لوبیا پلو و عدس پلو غذای خوشمزه و پرطرفداری است

در ضمن می توانید به جای گوشت قیمه از گوشت چرخ شده با پیاز داغ استفاده شود

که با رب گوجه فرنگی تفت داده شود و داخل پلو استفاده شود.

آموزش طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت و مرغ خوشمزه

  • ۹۵/۰۸/۲۴
  • zahra mosavi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی