آموزش آشپزی و دستور پخت استانبولی پلو با گوشت خوشمزه
طرز تهیه استانبولی پلو
این غذا خوشمزه و به صرفه برای خانواده بسیار سریع نسبت به بسیاری از غذاها آماده می شود.
ابتدا برنج را پاک نموده و با آب گرم آنرا می شوییم برای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب بریزید و د رقابلمه را بزارید.
گوجه فرنگی های شسته شده را برش داده و در آبمیوه گیری ریخته آب آن را بگیرید سپس با 2 تا 3 لیوان آب مخلوط کرده و روی برنج می ریزیم .
به اندازه 4 انگشت آب باید از سطح برنج بالاتر باشد نه بیشتر.
یک قاشق سوپ خوری نمک را به اضافه یک قاشق روغن به داخل قابلمه می ریزیم و یک ساعت صبر می کنیم تا برنج خیس بخورد.
گوشت ها را به شکل گوشت قورمه سبزی خرد نمایید .
سپس پیاز را پوست گرفته خرد کنید یا رنده کنید و در تابه تفت دهید تا رنگش عوض شود.
سپس گوشت قیمه شده را به آن اضافه نمایید و هم بزنید و بگذارید کمی سرخ شود و آب گوشت گرفته شود
در انتها 2 الی 3 لیوان آب در تابه ریخته تا گوشت خوب پخته و اصطلاحا مغز پخت گردد
بعد کمی نمک و رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه می کنیم (این مواد قیمه مانند را باید از قبل آماده کنیم )
سپس قابلمه ای که برنج در آن خیس خورده است را روی شعله اجاق قرار دهید
و با حرارت متوسط بگذارید تا بجوش بیاید و آب آن کاملا تبخیر گردد
آنگاه وسط برنج را باز می کنیم و قیمه را داخل آن ریخته و با برنج پنهان می کنیم
سپس در قابلمه را گذاشته تا استانبولی پلو آماده شود
و در ظرف دلخواه سرو کنید
استانیولی پلو مانند لوبیا پلو و عدس پلو غذای خوشمزه و پرطرفداری است
در ضمن می توانید به جای گوشت قیمه از گوشت چرخ شده با پیاز داغ استفاده شود
که با رب گوجه فرنگی تفت داده شود و داخل پلو استفاده شود.
آموزش طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت و مرغ خوشمزه
- ۹۵/۰۸/۲۴