mamanina

هنر خانه داری

mamanina

هنر خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه ترشی هفت بیجار

در ابتدا برای تهیه این ترشی خوشمزه باید بادمجان های شسته شده را ساطوری یا رنده کنید

بهتر ایت با پوست این کار را کنید تا از خواص پوست بادمجان هم بهره مند شوید.

گوجه فرنگی های که به صورت نارس تهیه شده بود را نگینی ریز کنید .

سبزی های پاک شده را تمیز بشویید و بعد از خشک شدن خرد کنید

بهتر است سبزی ر ریز ریز کنید تا طعم ترشی هفت بیجار بهتر شود

فلفل های قلمی را می توانید هم چرخ کنید و هم خرد کنید .

سیر پوست گرفته شده را رنده نمایید

مواد را با هم مخلوط کنید و در ظرف ترشی بریزید

بهتر است از فلفل دلمه های رنگی استفاده کنید تا ظاهر و رنگ بهتری به ترشی خود بدهید.

فلفل دلمه ای ریز شده را به همراه ادویه ترشی و نعنا خشک و نمک و سرکه یا آبغوره مخلوط نمایید.

و روی ظرف حاوی ترشی بریزید و درب ظرف را محکم ببندید

ترشی هفت بیجار شما آماده مصرف است و می توانید کنار غذای خود میل نمایید.

این ترشی مانند ترشی مخلوط , ترشی لیته , ترشی بادمجان و ترشی انبه بسیار پر طرفدار است .

آموزش طرز تهیه ترشی هفت بیجار شمالی خوشمزه و سریع

  • ۹۵/۰۸/۲۶
  • zahra mosavi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی