mamanina

هنر خانه داری

mamanina

هنر خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه چلوگوشت

در ابتدا برای تهیه چلو گوشت مجلسی باید پیاز را پوست بگیرید و ریز خرد کنید یا نگینی کنید سپس قابلمه ای را که در آن روغن ریخته اید را روی اجاق گاز بگذارید تا روغن داغ شود سپس پیاز را در آن تفت می دهیم تا نرم و سرخ شود.

روی گوشت گردن گوسفند فلفل پاشیده و در قابلمه محتوی پیاز بگذارید تا با پیاز کمی سرخ شده و تغییر رنگ بدهد آنگاه رب گوجه را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ و روی زیبای به غذای ما بدهد.

به مقدار کافی آب روی گوشت می ریزیم به همراه یک تکه چوب دارچین و مقداری برگ بو و دو حبه سیر می گذاریم روی حرارت ملایم بپزد.

باید 3 تا 4 ساعت صبر کنید تا گوشت گوسفند کاملا مغز پخت گردد اگر احیانا در اواسط پخت آب غذا کم شد می توانید آب جوش اضافه کنید

ولی سعی کنید در ابتدا مقداری آب بریزید که کم نیاید زیرا طعم غذا بهتر می شود تا دوباره آب اضافه کنید این نکته مثل آبگوشت است که باید در ایتدا آب کافی را بریزیم .

چلوگوشت پسران کریم,چلوگوشت زرندی,چلوگوشت بدون رب,چلوگوشت با گوشت گوساله,چلوگوشت نذری,چلوگوشت ساده,چلوگوشت گردن

آموزش طرز تهیه چلوگوشت ساده رستورانی مجلسی

  • ۹۵/۰۹/۲۳
  • zahra mosavi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی