mamanina

هنر خانه داری

mamanina

هنر خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه نان شیرمال

نان شیرمال هم تقریبا مانند فطیر است و تفاوت آن در این است که شیرمال با شیر تهیه می شود  این نان محلی است و بسیار خوشمزه است در ابتدا باید زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید سپس زرده را با پودر شکر و هل را در ظرفی ریخته با همزن بزنید تا حالت کرم بگیرد.آنگاه روغن مایع و بکینگ پودر را اضافه کنید و آهسته آهسته آرد را بیافزایید تا جایی که خمیر لطیفی به وجود آِید و نباید خمیر به دست بچسبد خمیر شیرمال را به قطر یک سانتی متر باز کنید با وردنه صاف کنید قالب بیضی شکل بزنید و در سینی فر بچینید روی نان شیرمال را زرده تخم مرغ و کمی زعفران دم کردن بمالید و با چنگال می توانید روی آن نقش بزنید و کنجد را در انتها می پاشیم فر را روشن کرده تا گرم شود و برای 20 دقیقه در طبقه وسط فر در درمای 180 درجه سانتی گراد قرار داده تا طلایی شود..

نان شیرمال , طرز تهیه نان شیرمال , دستور تهیه نان شیرمال

این نان محلی بسیار خوشمزه است و برای صبحانه بسیار مفید است

خانواده خود را در وعده صبحانه و میان وعده ها با نان شیرمال خانگی غافلگیر کنید.

با سایت خانم جون بهترینها را بپزید بخورید لذت ببرید

آموزش طرز تهیه نان شیرمال خوشمزه و محلی در منزل

  • ۹۵/۰۹/۲۳
  • zahra mosavi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی