mamanina

هنر خانه داری

mamanina

هنر خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کشک بادمجان

در ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و را وسط به صورت عمودی نصف می کنیم به مدت نیم ساعت آن ها ار داخل آب و نمک قرار می دهیم تا تلخی آن گرفته شود.سپس بادمجان ها را از آب و نمک خارج می کنیم و چند برش ظریف روی هر طرف بادمجان ایجاد می کنیم این کار باعث می شود بادمجان بهتر و کم روغن تر سرخ می شود.سپس بادمجان ها را سرخ می کنیم آنگاه پیاز را رنده کرده و در روغن تفت می دهیم تا نرم شود پیاز داغ را جدا در ظرفی می ریزیم و سپس نعنا را کمی تفت می دهیم نعنا زود می سوزد . سپس بادمجان هایی را که سرخ کرده ایم کمی آب ریخته می گذاریم برای نیم ساعت بپزد.اگر دوست دارید کشک بادمجان کبابی تهیه نمایید بادمجان ها را کبابی کرده و برای 300 دقیقه بگذارید بپزد با میکسر یا گوش کوب  بادمجان ها را میکس کنید پیاز و نعنا داغ و کشک را اضافه کرده  و مخلوط نمایید تا یکدست گردد

کشک بادمجان سنتی را در ظرف سرو بریزید و با کمی ذوق تزیین کرده و میل نمایید

کشک بادمجان کبابی,کشک بادمجان کبابی لقمه ای,ر خوشمزه,کشک بادمجان کبابی مجلسی


آموزش کامل طرز تهیه کشک بادمجان کبابی سنتی خوشمزه و مجلسی

  • ۹۵/۰۹/۲۸
  • zahra mosavi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی