طرز تهیه کشک بادمجان
در ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و را وسط به صورت عمودی نصف می کنیم به مدت نیم ساعت آن ها ار داخل آب و نمک قرار می دهیم تا تلخی آن گرفته شود.سپس بادمجان ها را از آب و نمک خارج می کنیم و چند برش ظریف روی هر طرف بادمجان ایجاد می کنیم این کار باعث می شود بادمجان بهتر و کم روغن تر سرخ می شود.سپس بادمجان ها را سرخ می کنیم آنگاه پیاز را رنده کرده و در روغن تفت می دهیم تا نرم شود پیاز داغ را جدا در ظرفی می ریزیم و سپس نعنا را کمی تفت می دهیم نعنا زود می سوزد . سپس بادمجان هایی را که سرخ کرده ایم کمی آب ریخته می گذاریم برای نیم ساعت بپزد.اگر دوست دارید کشک بادمجان کبابی تهیه نمایید بادمجان ها را کبابی کرده و برای 300 دقیقه بگذارید بپزد با میکسر یا گوش کوب بادمجان ها را میکس کنید پیاز و نعنا داغ و کشک را اضافه کرده و مخلوط نمایید تا یکدست گردد
کشک بادمجان سنتی را در ظرف سرو بریزید و با کمی ذوق تزیین کرده و میل نمایید
آموزش کامل طرز تهیه کشک بادمجان کبابی سنتی خوشمزه و مجلسی
- ۹۵/۰۹/۲۸