mamanina

هنر خانه داری

mamanina

هنر خانه داری

  • ۰
  • ۰

دستور آشپزی و آموزش پخت کله جوش مجلسی و خوشمزه اصل آذری

طرز تهیه کله جوش

کله جوش یا کال جوش یک غذای پرکلسیم است برای طبخ این غذا ابتدا پیاز پوست گرفته شده را خلالی کرده و در روغن مایع تفت می دهیم تا پیاز طلایی شود سپس مغز گردو را به پیاز اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم تا گردوها نرم گردد.آنگاه گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل ورز می دهیم سپس گلوله های کوچکی بر می داریم داخل روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. سپس قابلمه را روی گاز با دمای کم قرار می دهیم و آرد ، چهار لیوان آب ، زردچوبه ، نمک و فلفل را داخلش می ریزیم و صبر میکنیم تا آب بجوشد ، پس از اینکه آب به جوش آمد کشک یا ماست آب کشیده را به مواد می افزاییم و خوب بهم می زنیم تا مواد بخوبی مخلوط گردد.

آموزش طرز تهیه کله جوش خوشمزه تبریزی با کشک و ماستکله جوش زنجان,کله جوش اصفهان,کله جوش با ماست,کله جوش با کشک,کله جوش ویکی پدیا,کله جوش با لپه,کله جوش چیست

برای ده دقیقه می گذرایم مواد بحوشد سپس پیاز داغ و گردو خرده شده و گوشت های قلقلی را داخل قابلمه می ریزم و در انتها نعناع خشک را می افزاییم و می گذاریم تا جا بیافتد.ده تا پانزده دقیقه برای جا افتادن کله جوش کافی است سپس غذا را در ظرف سرو ریخته و با نان نوش جان نمایید.

آموزش طرز تهیه کله جوش خوشمزه تبریزی با کشک و ماست

  • ۹۵/۰۹/۲۹
  • zahra mosavi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی