mamanina

هنر خانه داری

mamanina

هنر خانه داری

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه ژله خرده شیشه

برای تهیه ژله خرده شیشه باید در ابتدا رنگ های مختلف ژله را در ظرف های جداگانه آماده کنید برای این کار ژله را در ظرفی ریخته و یک لیوان آب جوش اضافه می کنیم و روی بخار کتری می گذاریم تا ژله حوب حل شود یا داخل شیرجوش با حرارت کم حل می کنیم.گرما باعث میشود ذرات پودر کاملا در آب حل شوند و ژله شفاف و بهتری داشته باشیم .آنگاه هر رنگ را در ظرفی جدا می ریزیم و یک لیوان آب سرد می افزاییم در یخچال قرار داده تا خودش را بگیرد و سفت شود.

 ژله نیمرو,طرز تهیه ژله نیمرو,دستور ژله نیمرو,درست کردن ژله نیمرو

اگر می خواهید ژله زودتر ببندد مقدار آب سرد را به اندازه دو سوم لیوان بریزید و یا به جای آب سرد آب یخ که قالب یخ داخلش داشته باشد بریزید خیلی زودتر از حد معمول ژله سفت می شود.ژله های سفت شده را با  چاقو به شکل مکعب های نامنظم برش دهید و درون ظرف ژله اصلی بریزید

 قارچ کبابی , قارچ کبابی در فر , قارچ کبابی برای لاغری , قارچ کبابی خوشمزه

می توانید ظرف ژله را مرطوب و در فریزر بگذارید چون موقع درآوردن یخ ها آب شده و مانع چسبیدن ژله به  ظرف میشود سپس ژله ها را داخل آن بریزید .سپس ژله آلوورا را در آب جوش حل نموده و دو لیوان بستنی اضافه می کنیم البته بستنی باید از قبل بیرون یخچال باشد تا شل شود نه خیلی شل نه خیلی سفت خود بستنی عاملی است که باعث می شود ژله خیلی زود ببندد.سپس مقدارکمی از ژله بستنی را داخل ظرف ریخته و ظرف را داخل یخچال قرار میدهیم تا ژله های کف ثابت شوند بعد از آن دوباره ظرف را خارج کرده و کمی دیگر ژله میریزیم.قابل ذکر است که بهتر است این کار را در ۳ تا ۴ مرحله بریزید تا ژله ها کاملا ثابت شوند. بعد ازاینکه از بسته شدن ژله ها مطمئن شدید آن را از قالب خارج کرده و برای سرو آماده می نماییم

 ژله خرده شیشه موزاییکی

  • ۹۵/۱۱/۱۲
  • zahra mosavi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی